Ons team

Het team van thee-gezondheid.nl bestaat uit een aantal gemotiveerde en geïnteresseerde mensen als het gaat om thee. We zijn allen theefans en theeliefhebbers en willen onze passie voor thee delen met de wereld. Wij zijn geen thee-experts of -onderzoekers; alles wat wij vertellen over thee hebben we geleerd door zelfstudie of ervaring.

Ons doel

Het doel van deze website over thee en gezondheid is om de lezer te informeren en te amuseren. Wij hopen dat mensen die meer willen weten over thee onze pagina zullen lezen en daarna alles weten over thee in het algemeen en de verschillende theesoorten. Daarnaast vonden wij dat een dergelijke volledige pagina over thee (en in relatie tot gezondheid) nog ontbrak en dat vonden wij niet kunnen! Wij willen dat de lezer met plezier onze website leest en hierna als een meer bewuste theeliefhebber door het leven gaat. Veel leesplezier!

Onze aanpak

Over thee is ontzettend veel te vertellen, maar helaas worden er ook veel onwaarheden over thee verspreid, vooral op het internet. Denk bijvoorbeeld aan onbewezen effecten van thee op de gezondheid, of diverse legendes over het ontstaan van thee. Wij zullen op deze onderwerpen ingaan, maar wij verspreiden alleen maar informatie waar wij niet over twijfelen. Wanneer we bijvoorbeeld de legendes bespreken, vermelden wij ook erbij dat deze niet bewezen zijn. Zo weet iedereen bij ons tenminste waar hij/zij aan toe is!

Contact
Uw e-mail adres
Onderwerp
Uw bericht aan ons