Thee als relatiegeschenk

Geplaatst op: 29-07-2014

Behalve dat het heerlijk én gezond is om te drinken, is er nog iets bijzonders dat u met thee kunt doen. U kunt thee als geschenk geven. Thee als cadeau is een zeer origineel en zeer succesvol idee. Iedereen drinkt namelijk thee, zeker nu er steeds meer gezonde effecten van thee aan het licht komen. Een thee cadeaupakket is bijvoorbeeld een uitstekend relatiegeschenk.

Thee cadeaupakket

Één theezakje is natuurlijk niet genoeg als relatiegeschenk. Een doosje thee, of een thee cadeaupakket is een beter idee. Stel uw eigen thee cadeaupakket samen met bijzondere en lekkere thee-smaken. Uw relatiepartner zal dan weer heerlijk ontspannen aan een nieuw jaar samenwerking beginnen! Bovendien is thee een ietwat exclusiever relatiegeschenk en dit is dan ook de indruk die u bij uw zakenpartner achterlaat. Kijk op het Kerstpakketten tip portaal voor nog meer suggesties voor relatiegeschenken met thee.

Thee cadeau op andere gelegenheden bv het kerstpakket

Thee is niet alleen een van de meest originele relatiegeschenken, thee doet het altijd goed. Dus geef niet alleen een thee geschenk aan uw zakenrelaties, maar ook ter gelegenheid van een bruiloft, een verjaardag, kerstmis, sinterklaas en alle andere festiviteiten die u kunt bedenken! Ook als bedankje voor het personeel is een thee cadeaupakket als kerstpakket uitermate geschikt. Het pakket kan bijvoorbeeld als oosters pakket gepresenteerd worden. Voorbeelden kunt u vinden op websites als:

Grote keuze aan leuke kestpakketten vinden? De online kerstpakket winkel van 101 kerstpakketten.

  • Kerstpakketten bestellen? Kies online uit het grootste assortiment van de kerstpakketten stop.
  • Originele kerstpakketten vindt u via de kerstpakket shop van kerstpakketonline.nl. Elk jaar keuze uit vele honderden standaard pakketten of stel er zelf een samen.
  • Het kerstpakketten informatie portaal van http://www.kerstpakketten.info/. Welke regels voor het kerstpakket gelden er dit jaar weer.
  • Een leuk kerstpakket uitzoeken? Via de online shop van Kerstpakketten tip vindt u altijd een origineel kerstpakket.

Enfin, u heeft het gelezen: een thee cadeau is het perfecte relatiegeschenk. Weet u nog meer originele relatiegeschenken, of geschikte gelegenheden om thee cadeau te doen? Laat het ons dan weten middels het contactformulier.

Contact
Uw e-mail adres
Onderwerp
Uw bericht aan ons